Koslogo

  Etusivu    Toimintakalenteri    Kerhot    Matkat ja retket    Tanssit   Jäsentilaisuudet    Puuhaihmiset    Pj:n palsta    Jäsensivut    Yhteystiedot


pjkuva


 

Hyvää 50v juhlavuotta!

Nyt olemme siirtyneet uuteen vuoteen, Kostelin juhlavuoteen. Tammikuussa alkaa jo näkyä valoa yhä enemmän taivaanrannassa. Toivottavasti tämä valo näkyy paitsi luonnossa, niin myös ympäröivässä yhteiskunnassa ja mikseipä koko Telluksemme alueella.

Juhlavuotena koetamme lisätä jäsenistölle perinteisen tarjonnan lisäksi myös uutta koettavaa. Vuosi kylläkin alkoi uudella kokemuksella. Ehkä ei niin toivotulla, sillä Elisa lopetti nettisivujemme toiminnan. Näillä tietämillä saamme sivut taas toimimaan pienen odotuksen eli muutaman viikon jälkeen! Sivujen toimimattomuudesta on tullut jopa minulle saakka paljon palautetta. Tästä olen vetänyt sen positiivisen päätelmän, että nettisivut ovat jäsenistölle tärkeät ja niitä luetaan paljon.

Uutena toimintana olemme päättäneet jalkautua Kotkan ja Karhulan toreille helmi-huhtikuussa. Siellä palvelemme jäsenistöä sekä potentiaalisia jäseniä omassa uutukaisessa teltassamme. Tule mukaan työryhmään tai ainakin morjestamaan teltalle. Lupaamme tarjota jotakin pientä suuhunpantavaa.

Maaliskuun 12. päivänä järjestämme Erkki Liikasen 80v konsertin  Kyminsuussa. Tämäkin on uutta toimintaa juhlavuoden merkeissä. Konserttiin pääsevät kaikki sinne haluavat pientä pääsymaksua vastaan.

Hallitus on päättänyt, että tanssimatkoja tulemme järjestämään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Mikäli halukkaita tanssijoita löytyy, niin jatketaan toimintaa kevään jälkeen myös syksyllä.

Muistathan tulla mukaan tapahtumiin ja kerhoihin, sillä antamalla oman panoksesi saat myös paljon.

 

Tervetuloa juhlavuoden tapahtumiin!

Hannu

 

 
KOSTEL RY Karhulan toimipiste: Kodintalo, Vesivallintie 21; Kotkansaaren toimipiste tiistaisin Kumppanuustalo Viikari Mariankatu 24.